Welkom bij Schippers Gevelwerken

Iedere gevel is anders en dient dan ook met zorg en vakkennis behandeld te worden!

Bent u opzoek naar een bedrijf dat vakkundig uw gevel of muur kan restaureren, onderhouden of herstellen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring en wij zijn vakbekwaam met alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van gevelrenovatie, restauratie en voegwerken.

Wij bieden u een ruim aanbod van doelgerichte gevelbehandelingen die garant staan voor een kwaliteitsvol eindresultaat.

We zijn gevestigd in Heerenveen en voornamelijk werkzaam in heel Friesland, Groningen, Drenthe, Overrijssel maar ook daarbuiten.

 

"Gespecialiseerd in het restaureren van historisch voegwerk waaronder snijwerk, knipwerk en daagvoegen en Gecertificeerd als Restauratievoeger"

Volg ons ook:

Aangesloten bij:

Behoud van ons Erfgoed

 

Naast het restaureren van agrarische erfgoed zoals verschillende Kop-Hals-Rompboerderijen, hebben we ook verschillende projecten in Religieus Erfgoed mogen uitvoeren.

Door de opgebouwde ervaring en knowhow van onze onderneming, certificeringen en erkende kwaliteitseisen geeft het u de zekerheid voor kwaliteit en duurzaamheid.

Oude of traditionele werkwijzen en materialen kunnen worden aangevuld met hedendaagse kennis en nieuwe uitvoeringstechnieken. Uiteraard gerealiseerd op gedegen en correcte wijze.

Scheurherstel

De oorzaak achterhalen voor er kan worden begonnen met herstel.

Als Erkend installateur van Scheurherstel , lateiherstel en muurherstel zijn we vaak bezig met het herstellen van scheuren in de muur. 

Voorafgaand aan de applicatie is het maken van een goede inventarisatie van essentieel belang. Voor vragen over situaties, oplossingen en adviezen omtrent de scheuren in u gevels en muren kunt u altijd contact opnemen met ons.

Ook zijn wij in het nog Groningse aardbevingsgebied actief bezig met het herstellen van de door bevings veroorzaakte schade. En zijn ook Erkend vakman van het Centrum Veilig Wonen.

Cvw Logo 1

Wat is Stucsteen©?

"Stucsteen is een decoratieve vorm van stucwerk"

Tevens renoveren wij gevels op een unieke manier namelijk stucwerk wat er uit ziet als metselwerk!

Eerst wordt een stuclaag aangebracht in de gewenste steenkleur. Vervolgens worden de voegen in de stuclaag gesneden en verwijderd in het gewenste metselverband. Na het uitharden van het stucwerk worden er kleur-nuances aan gebracht en wordt het gevoegd. Hierbij zijn ook alle voegsoorten mogelijk.

Kijk op www.stucsteen.nl voor meer informatie.

Projecten

Een overzicht van onze projecten

Onze projecten bestaan uit het herstellen van voegwerk, reinigen van gevels en alles wat hier mee te maken heeft. We zijn gespecialiseerd in het restaureren van beschadigde gevels, herstellen van scheuren en het vervangen van ouderwets voegwerk.

Klik op "projecten" om een indruk te krijgen van het door ons uitgevoerde werk en zie wat de mogelijkheden zijn!

Voegwerk herstellen

Voegwerkherstel

In het metsel-, en voegwerk van te restaureren monumenten, dorpsaanzichten, beschermd stadgezicht etc. kunnen tal van gebreken voorkomen. Voordat er tot herstel kan worden overgegaan is het vaststellen van de oorzaak van de gebreken het allerbelangrijkst! Door de jarenlange ervaring en passie voor restauratiewerken is ons bedrijf daarom ook geschikt voor uw monument. Wij hebben een groot aantal referentie adressen zodat u projecten van ons kunt bekijken. Een prachtig voorbeeld van een restauratieproject waar wij o.a. aan werken is Monument076.

Restauratie Monument

De complete gevelrestauratie is aan ons toe vertrouwd. Van trasraam tot schoorsteen. Van reinigen tot het zetten van een snijvoeg. Ook de restauratie van ornamenten verzorgen wij voor u. Tevens kunnen wij vrijwel alle ornamenten namaken en zelf creëren.

Meer informatie over ornamenten of onze andere werkzaamheden? klik hier.

Contact

Neemt u voor een vrijblijvende offerte contact met ons op

H.J. Schippers Gevelwerken
De Stapeling 10
8447 GN Heerenveen
Tel: 06-42253466
Email: info@stucsteen.nl


Hulp gezocht bij het behoud van ons Erfgoed

Komt u of kom jij ons versterken? Misschien zijn we opzoek naar jou?

klik hier voor meer informatie: Personeel gezocht!

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op de website van schippersgevel

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. In geval van tegenstrijdigheid tussen de voorwaarden van specifieke producten en diensten besteld via deze website en deze disclaimer, prevaleren de voorwaarden van deze producten en diensten.

 

Gebruik van de website

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Schippersgevel zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website, kan Schippersgevel niet verantwoordelijk worden gehouden voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie.

Ook garandeert Schippersgevel niet dat de website foutloos of zonder onderbreking zal functioneren. Schippersgevel wijst iedere aansprakelijkheid voor wat betreft de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website af. 

Informatie op deze website

Schippersgevel behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle informatie op deze website zoals de teksten, logo’s en het grafisch materiaal.

Het is niet toegestaan om informatie op deze website te kopiëren, te downloaden of op welke wijze dan ook openbaar te maken, te verspreiden of te vermenigvuldigen zonder daar eerst schriftelijke toestemming van Schippersgevel of de rechtmatige toestemming van de rechthebbende te hebben.

Wijzigingen aan deze site en disclaimer

Schippersgevel behoudt zich het recht voor de op deze website aangeboden informatie, inclusief de tekst van deze disclaimer, op ieder gewenst moment te wijzigen zonder hiervan een melding te maken. We bevelen aan periodiek te controleren of de op deze website getoonde informatie en de tekst van deze disclaimer, is gewijzigd.

Informatie van anderen, producten en diensten

Schippersgevel kan niet aansprakelijk worden gehouden en aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van links naar websites van anderen is voor eigen risico.

Toepasselijk recht

Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen ontstaan uit of in verband met deze disclaimer zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.